Winkelwagen

Welkom bij Autostop

Autostop is een ultramoderne onderhouds- en montagelocatie voorzien van de nieuwste, hightech apparatuur. Of u nu komt voor regulier onderhoud (olie verversen, kleine- of grote beurt), reparaties, APK, airco servicebeurt of een officiële merkbeurt, bij Autostop bent u altijd aan het juiste adres ongeachte het merk, type of de leeftijd van uw auto.

Van olie verversen tot speciaal maatwerk voor uw merk en type auto, van regulier onderhoud tot een speciale merkbeurt. Onze ervaren monteurs staan voor u klaar! Wij bieden altijd de juiste oplossing voor het onderhoud van uw auto. Wij denken proactief met u mee en voeren al het onderhoud uit tegen zeer concurrerende tarieven. Natuurlijk krijgt u op voorhand een prijsopgave volgens onze standaard prijslijst. Geen ingewikkelde berekening maar gewoon een helder prijsopgave zonder verrassingen. Wanneer wij tijdens werkzaamheden aan uw auto ander gebreken constateren nemen wij altijd contact met u op om u te informeren over de extra werkzaamheden en de kosten hiervan. Pas na uw goedkeuring gaan wij tot reparatie over. Stel regulier onderhoud nooit uit. Ons team van ervaren monteurs staat 6 dagen per week klaar voor advies, hulp en maatoplossingen voor uw auto. Voorkom onverwachte problemen met uw auto en laat Autostop het jaarlijkse onderhoud met eventuele APK keuring uitvoeren. Hiermee voorkomt u onverwacht hoge kosten. Maar wij gaan verder! Kiest u voor onze professionele merkbeurt dan hanteren wij bij onderhoud en reparatie alle officiële regels en voorwaarden die uw eigen automerk ook aan de dealers stelt. Zo blijft uw auto altijd in topconditie!

Ook zijn wij dé banden- en velgenspecialist van de regio Groot-Rotterdam en Voorne Putten. Met onze indrukwekkende voorraad autobanden hebben wij altijd de juiste autoband voor u. De nieuwste montagemachines zorgen voor een snelle bandenmontage. Wij leveren alle A-merken en een aantal kwalitatief hoogwaardige huismerken met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Wij helpen u graag met persoonlijk advies over uw zomer- of winterbanden. Bent u op zoek naar nieuwe wielen? Dan adviseren onze specialisten u graag. Uiteraard ligt de keuze altijd bij u. Zo krijgt u altijd de juiste wielen voor uw auto. Uiteraard verrichten wij al onze werkzaamheden tegen scherpe, zeer concurrerende tarieven.

Online shop banden

Bestel uw banden nu ook online bij Autostop. Zoek eenvoudig op uw bandenmaat, kies uit de getoonde, actuele voorraad, het door u gewenste merk. U kunt zowel online betalen als achteraf in de vestiging. Plan een afspraakverzoek in en wij bevestigen u per telefoon binnen 4 uur of het door u gewenste tijdstip bij de gekozen vestiging nog beschikbaar is. Is dat niet het geval dan plannen we in overleg met u een afspraak op een tijdstip dat voor u het beste past. Optimale klantenservice met persoonlijk contact. Dat vinden wij heel belangrijk

Bestel online banden

Online shop Wielen

Wielen maken de auto! Nieuwe wielen uitzoeken is leuk maar vraagt ook de juiste expertise. Onze specialisten kunnen u zeer nauwkeurig adviseren over de mogelijkheden voor uw auto. In onze onlineshop kunt u op basis van een aantal eenvoudige zoekcriteria (alleen kenteken of merk, type en bouwjaar van de auto) simpel en snel bepalen welke wielen er voor uw auto beschikbaar zijn.

Omdat de criteria waaraan een wiel moet voldoen per auto nogal verschillen komt uw online bestelling in eerste instantie als offerte-aanvraag bij ons binnen. Binnen 4 uur nemen wij telefonisch contact met u op om de aanvraag even door te nemen om er zeker van te zijn dat de wielen ook daadwerkelijk passen. Is dit toch niet het geval dan adviseren wij u vrijblijvend over de juiste wielen voor uw auto. U ontvangt daarna per mail onze offerte. Na uw akkoord zullen wij de wielen (en eventuele banden) voor u bestellen en een montageafspraak met u maken. Zo bent u altijd verzekerd van een passende set die gemonteerd kan worden op het moment dat dit voor u het beste uitkomt.

Bestel wielen online