Winkelwagen

APK Autostop

Controleer je APK-vervaldatum en maak een afspraak

Liever langskomen? Neem contact op met jouw dichstbijzijnde vestiging

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Als uw voertuig APK-gekeurd moet worden, dan gaat u naar een door de RDW erkend APK-bedrijf. Autostop is een RDW erkend APK-bedrijf.

Onze APK prijzen:
APK all-in : 29,-
APK diesel : 59,-
APK in combinatie met een Grote onderhoudsbeurt : APK GRATIS
Herkeuring: GRATIS binnen 10 dagen indien de reparatie(s) door ons uitgevoerd worden.

Waarom een APK Autostop

  • Meer dan 50 jaar ervaring, dé specialist van Hellevoetsluis
  • RDW erkende keurinstantie, gekwalificeerde keurmeester
  • Altijd prijsopgave vooraf. Geen verrassingen achteraf
  • Gratis herkeuring t.w.v. 29,- indien auto wordt afgekeurd
  • Geen lange wachttijden

Wanneer en hoe vaak APK keuren..

Als u een voertuig in uw bezit heeft, is het belangrijk om te weten óf en wanneer deze APK goedgekeurd moet zijn. Als uw voertuig APK-plichtig is, dan mag u niet rijden zonder geldige APK. Doet u dat wel, dan krijgt u daarvoor een boete van de RDW of de politie. Als u een ongeluk krijgt met een niet goedgekeurd voertuig, dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk niet uit. Het is dus van groot belang om te weten wanneer uw voertuig APK- gekeurd moet zijn.

Zes weken voordat de APK op uw voertuig vervalt, stuurt de RDW u een brief om u te herinneren aan de APK-vervaldatum van uw voertuig. Heeft u een berichtenbox aangemaakt op MijnOverheid en u heeft aangegeven hierin post van de RDW te willen ontvangen? Dan ontvangt u de APK-herinneringsbrief niet per post, maar in deze berichtenbox. U blijft als eigenaar van een voertuig altijd zelf verantwoordelijk om een voertuig op tijd te laten keuren.

RDW Erkend

Wij hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Het RDW keurmerk geeft een waarborg dat uw auto in goede handen is!

Keur op tijd!

Let er wel op dat u uw voertuig op of vóór de APK-vervaldatum laat keuren. Als uw voertuig te laat goedgekeurd is, krijgt u een boete.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatig onderhoud van uw voertuig blijft dus belangrijk.

Bij Autostop wordt uw auto gekeurd door erkenden APK Keurmeesters. De duur van een APK-Keuring neemt gemiddeld 45 tot 60 minuten in beslag. Na afloop krijgt u direct het keuringsrapport mee. Uiteraard kunt u, na eventuele reparaties, ook voor een herkeuring bij ons terecht.

Steekproef RDW

De RDW controleert regelmatig een aantal uitgevoerde APK-keuringen. Rond de 3% van alle keuringen komen in aanmerking voor een RDW steekproef. De RDW is verplicht om binnen 90 minuten na melding de steekproef te starten. De auto blijft in onze vestiging totdat de RDW steekproef afgerond is. U bent wettelijk verplicht om aan deze steekproef mee te werken.

 

Waarom een APK bij Autostop

  • Ruime ervaring, dé specialist van Hellevoetsluis
  • RDW erkende keurinstantie, gekwalificeerde keurmeester
  • Altijd prijsopgave vooraf. Geen verrassingen achteraf
  • Gratis herkeuring t.w.v. 29,- indien auto wordt afgekeurd
  • Geen lange wachttijden

RDW Erkend

Wij hebben betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Het RDW keurmerk geeft een waarborg dat uw auto in goede handen is!